tiistai 29. tammikuuta 2013

Nunca quise a nadie tanto como a vos ♫♪

tanaan kolme viikkoa Argentiinassa! wuhuu :)

lennot meni sujuvasti, Madridin lennolla oli hauskaa kun kuulutukset tuli myos espanjaksi... :D Espanjassa muutaman tunnin odotus, yks uruguaylainen rouva otti tehtavakseen huolehtia etta ma paasen oikeelle portille :] Iberian kone oli AirFrancen (jolla lensin vaihtoon) jalkeen pienoinen pettymys - ei omaa telkkaria :(
Ekat paivat oli aika epatodellinen olo. Saapuminen Cordobaan, jalleennakeminen perheen kanssa... ehdin olla kaks yota kotona ennen ku lahettiin Mina Claveroon!

La Barra - Lento

en osannu odottaa oikeestaan yhtaan mitaan meidan reissun suhteen. tytot oli sanonu et mukaan tulee serkkuja ja pari kaveria (tyttoja kaikki), mut loppujen lopuks matkaan lahti meidan kolmen lisaks vaan yks serkku, jonka olin nahny aiemmin mut jota en juurikaan tuntenu.
torstaiaamuna herattiin aikasin ja eikun menoks :D juostiin painavine kantamuksinemme bussiterminaalin toiseen osaan (jota en tiennyt olevankaan) ja sen lapi. huh.
Mina Clavero oli kuitenki kaiken vaivan arvoinen. muistellaan jo nyt kaiholla sita tunnelmaa ja kaikkia ihmisia joihin tutustuttiin! :) pidettiin majaa yhella camping-alueella. musiikki soi (makin paasin ajan tasalle :D), viereisen joen vesi oli ihanan viileeta, aurinkoa ja lampoa riitti - katoin auton mittarista yks paiva 37 astetta! - ja ihmiset oli re buena onda - tosi mukavia. ja vahan kaikkialta: Cordobasta, Santa Festa, Neuquenista ja jopa Barilochesta. syotiin herkullista asadoa (grilliruokaa) ja litkittiin matea uusien kavereiden kanssa :D

Agapornis - Persiana Americana

kaiken kaikkiaan otettiin ilo irti niista neljasta paivasta jotka vietettiin siella. sunnuntaina hostvanhemmat ja seta ja tati tuli nauttimaan vapaapaivasta, syotiin (taas) asadoa ja surkuteltiin etta pitaa lahtea. paluumatkalla tuli vahan ongelmia (joista kuulin oikeestaan vasta jalkikateen koska nukuin koko matkan :3) joten paastiin takasin kotiin vasta yomyohaan. meidan auto oli hyytyny keskella kukkuloita... :s

Nene Malo - Es Un Secreto

Mina Claveron jalkeen alko arki, naa viikot on menny aika rauhassa. yllattavan nopeesti sita on tottunu argentiinalaiseen elamanmenoon taas uudestaan!
viime viikonloppuna sattu aika hauska juttu: yhet pojat alko puhua mulle suomea kadulla! ekaks ne ois arvannu et oon saksalainen, mut seuraava veikkaus oliki et Suomesta ja johan nappas... olin yllattyny ja nauroin ihan himona :D ne tuns pari suomalaista tyttoa jotka oli opettanu joitakin enemman tai vahemman olennaisia sanoja suomeks... x)

tassa nyt jotakin, XOXO
Hanna :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti