keskiviikko 29. syyskuuta 2010

tsipazup

viikonloppu meni tylsästi, meidän oli tarkotus lähteä tanssimaan mutta ei sitten lähetty. Sää oli kyllä yllättäen sateinen, lauantaina sato isoja (ainakin mun mielestä!) rakeita ja tuli aika kotosa olo kun vaan sato ja sato... :D mut molempina aamuina käytiin leipomossa ja matkaan tarttu criollojen lisäks pari fracturaa 8)

LA CHAMPIONS LIGA - BESAME

eilen oli tosi vähän porukkaa koulussa, en tiiä miks, mutta kiva kuitenki. sato ja ukkosti, kiva kun meidän koulussa vaan luokissa on katot, siinä aulassa ei... :D sateen takia peruttiin luokan retki johonki läheiseen pikkukylään jonka nimeä en muista. harmi sinänsä koska tänään todellakin paisto aurinko...!
tänään mentiin kouluun vasta ysiin, olin jo pukemas ku Jacki sano sängystä et mennään myöhempään ja ihan ku oisin lähteny sitte yksin :D mun ois ollu tarkotus mennä nelosluokan historiantunnille tänään, mut musta yks uus luokallinen ihmisiä päivässä on ihan riittävästi. kolme tuntia kakkosten kanssa, espanjaa, ei ois kyllä yhtään huvittanu ku aattelin että tulee taas samat kysymykset eikä mulla oo oikeen energiaa tavata uusia ihmisiä... taitaa kulttuurishokkia pukata c(: hienost se kuitenki meni, yks tyttö kutsu mut jo kylään ja argentiinalaiset hois tilanteen vaihteen vuoks hienosti :D aika pikkusiahan ne on, mut ei tuu tuottaa ongelmia viis tuntia viikossa ton luokan kanssa c:

huomiseks pitäis tehdä jonkinlaista esitelmää Suomen historiasta, taitaa tulla kiirus... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti