tiistai 10. elokuuta 2010

ÄYKS !

Kohta vois alkaa jo panikoimaan; kaks yötä jäljellä ja se on menoa sit. Eilen käytiin Helsingissä ostamassa matkalaukku (limenvärinen ! ♥) ja vähän lisää tuliaisia, mutta unohdin tietty käydä vaihtamassa rahaa :D noo, vielä kerkee. Oon aatellu viedä kaikille omat muumimukit, sitten muumikirjan ja tietysti Suomesta kertovan myös... Ja suklaata ja salmiakkia ja saas nähä mitä vielä.

Oli suhteellisen jännää tajuta eilen, että HS:n Buenos Airesin sääennustukset koskee muakin: perjantaiksi luvattu +10 ja pilvistä. Ihan kiva päästä vähän viileempään, ainakin hetkeks ! Lopullinen määränpää Córdoba on hieman pohjosemmassa, joten kylmä ei ainakaan tuu jos talvikin on tätä tasoa :)

Perhetiedon sain vasta reilua viikkoa ennen lähtöä, mutta tosi kivalta vaikuttaa: äiti, kaksi siskoa (toinen 21 ja toinen mun ikänen!), kaksi pikkuveljeä (15 ja 1) ja koira. Ja tosiaan, Córdoba on Argentiinan toiseksi suurin kaupunki joten vilskettä varmaan riittää ! Vaihtelu virkistää, kun täältä pienemmästä kylästä lähtee :)


ei kai tässä muuta tällä erää; asiaa ois vaikka miten paljon mutta kun :D

2 kommenttia:

  1. Córdoba on tosiaan Airesia pohjosempana mut myös vuoristossa, et sillonku ite saavuin tänne nii Airesissa oli kait 10 astetta lämpimämpää ku tääl.. :D mut ei tänne kyl jäädy ku vaan öisin, ku ei oo mitään lämmityksiä taloissa =)
    Tiiätkö yhtää mihin päin Córdobaa tuut asumaan? Keskustassa vai jossain laitamilla? :D

    VastaaPoista
  2. oho, hyvä tietää ! :) toiveajattelua mun osalta... c(;
    mä en osaa kyllä sanoa, katoin jotain google earthista ja veikkaanpa jotain esikaupunkialuetta tms. c: sittenpä näkee 8)

    VastaaPoista