lauantai 27. marraskuuta 2010

Sigamos cuarteteando !

katoin tänään auton mittaria kun kyllästyttiin oottamaan bussia, 37 astetta. kivat hei ! :D ja uimaan jos haluu ni pitää lähtee vähä pidemmän matkan päähän... kun ei sitä omaa uima-allasta satu olemaan (eikä kyllä yhelläkään naapurilla, sen voin taata !) no, pääsenpä hyödyntämään sitä kesävaatekertaa jonka raahasin mukanani c:

Damian Cordoba - Dame Tu Swin

kesälomaan on enää yks viikollinen koulupäiviä, ihan tajuttoman vähän siis. hirvittää jo et mitenköhän sen ajan saa kulumaan, kun suurin osa luokkakamuista ei tosiaan asu ihan seuraavan kulman takana ja aikaa tosiaan on se kolme kuukautta. oikeestaan voisin vielä jatkaa kouluvuotta, aika poikkeuksellista eikö :D mut kyllä se siitä, eikä se kesä nyt ihan ilman suunnitelmia oo vaikka tuskin perheen kanssa lähetäänkään ihan hirveen kauas reissuun... :)
vähän surkeeta ku kaikki sextot lähtee veke koulusta eikä niitä nää enää sitten kev... syksylläkään :( ja voi olla et pari mun luokkalaista jää luokalle ! voihan.

Ulises Bueno - Estaba Triste

Bariloche ! vielä en oo yhtään varma että mitkä mahikset mulla ylipäätään on päästä mukaan tälle reissulle, mutta toivotaan parasta... Jacky uhkas et jos en pääse ni se lähettelee mulle koko ajan viestejä että miten siellä menee ja mitä ne on tekemässä, toivon todella ettei pääse käymään näin :D nimittäin, kattelin tota mun Argentiinakirjaa ja siellä on yks aivan mieletön kuva ratsukosta just Barilochen läheltä vuorilta, ja enköhän saanu tietää et ohjelmassa ois just ratsastusta vuoristossa...!!! auuuu VAMOS ;)
toinen kesän juttu on tietty YFUn retki helmikuussa... Mendoza, Salta, Jujuy...! :)

Carlos Baute - Quién Te Quiere Como Yo

huomenna vois ehkä käydä keskustassa vähän ostoksilla, meinaan kolmin kappalein noita valmistujaisia tulossa... yks tiistaina, toinen lauantaina ja kolmas sunnuntaina. ei paha ! kaiken lisäks perjantaina ois mahdollisesti yhen compañeron synttärit, jonne tykkäisin kyllä mennä :) menoa siis riittää, siks aattelinkin tän viikonlopun huilia... tänään olin yhen compañeran luona, sillä oli synttärit ja kutsu pari tyyppiä sitte syömään (pitsaa !) ja oleilemaan. alkas toi cumbiaki PIKKUHILJAA sujua ;D
chauu, besos !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti